Tutkimus - ja kehitystyö

1

Neudorff on yksi niistä maailmanlaajuisestikin harvoista yrityksistä, jotka kehittävät ympäristöystävällisiä, luotettavasti toimivia kasvinsuojelutuotteita niin harrastelijapuutarhurille kuin ammattilaisellekin.
Perustutkimus on tässä tärkeä osa kompetenssiamme. Laboratorioissamme ja testauslaitoksissamme, kuten esimerkiksi nykyaikaisessa koepuutarhassamme, testataan jatkuvasti sekä uusia että koeteltuja teho- ja lisäaineita, jotta niiden potentiaali saataisiin mahdollisimman hyvin hyödynnetyiksi. Yhteistyössä kansainvälisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten sekä Kanadassa sijaitsevan tutkimuslaboratoriomme kanssa pyrimme jatkuvasti kehittämään tehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joita niin harrastelijapuutarhurit kuin ammattilaisetkin voivat huoletta käyttää.
Kehitämme kokonaisvaltaisia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka puuttuvat luonnontalouteen ja -kiertokulkuun mahdollisimman vähän. Siksi käytämme tehoaineita, jotka sen lisäksi että ne ratkaisevat ongelman myös torjuvat sen oireita ja syitä.