Finalsan Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjunta-aine RTU

Eroon rikkaruohoista. Tehoaa 3 tunnissa*.

Finalsan Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjunta-aine RTU

Eroon rikkaruohoista. Tehoaa 3 tunnissa*.
Tehoaa mm. voikukkiin, ratamoihin, pihatähtimöön, nokkoseen ja ohdakkeeseen sekä muihin rikkakasveihin. Finalsan®+ hävittää myös vuohenputken ja peltokortteen. Tehoaa hyvin myös alhaisissa lämpötiloissa. Aineella ei ole pitkäaikaisvaikutusta. Ei sovi rikkakasvien torjuntaan nurmikoilla, koska kaikki vihreät kasviosat tuhoutuvat. Käsiteltyjä alueita voi käyttää – myös kotieläimet – heti aineen kuivumisen jälkeen. Rikkaruohojen torjunta Neudorffin Finalsan®+-rikkakasvien torjunta aineet ovat tehokkaita - Käsiteltyjä alueita voi käyttää – myös kotieläimet – heti aineen kuivumisen jälkeen - Käsitellyille alueille voidaan istuttaa kasveja jo kahden päivän kuluttua - Tehoaineet eivät keräänny maaperään Valmisteen tehoaineina ovat pelargonihappo ja maleiinihappohydratsidi, jotka yhdessä muodostavat nopeavaikutteisen rikkaruohojen torjunta-aineen, joka antaa pitkäaikaisen suojan rikkaruohojen uudelleenkasvua vastaan. Tehokkuus Neudorff rikkakasvien torjunta-aineet ovat täydellisiä torjunta-aineita rikkakasveille ja heinille. Nämä tehoavat sekä yksivuotisia että monivuotisia rikkakasveja vastaan ja ovat tehokkaita myös vaikeasti torjuttaville rikkakasveille, sammaleille ja leville.
  • 31,02 g/l pelargonihappo, 4,95 g/l maleiinihydratsidi
  • tehoaa myös vuohenputkeen, peltokortteeseen, sammaliin ja leviin
  • vaikuttaa juuriin saakka
  • biologisesti hajoava**


* Yli 25 °C:n lämpötiloissa ja kuivalla säällä.

** Biologisesti hajoava OECD 301F:n mukaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Käyttö

  • käyttövalmis ruiskute
  • rikkakasvit on kasteltava läpimäriksi, jotta ne saisivat optimaalisen määrän tehoainetta

Ravistettava voimakkaasti ennen käyttöä!
Paras mahdollinen vaikutus saavutetaan rikkakasvien ollessa 5-10 cm:n mittaisia. Niiden tulisi olla ruiskutettaessa kuivia. Rikkakasvit on syytä kastella läpimäriksi, jotta ne saisivat mahdollisimman suuren määrän tehoainetta.
Vähimmäiskäyttölämpötila: 10 °C.
Voidaan ruiskuttaa laimentamattomana yksittäiskasveille tai alueille: 100 ml rikkaruohoneliömetrille. Yksittäiskasvien käsittelyssä riittää 30-40 ml/m2 rikkaruohotiheydestä riippuen. Viereisten viljelykasvien lehtiä ei saa kastella, koska tämä saattaa vahingoittaa kasveja. Puumaiset kasvinosat eivät vahingoitu, minkä vuoksi valmistetta voi käyttää puiden ja puuvartisten kasvien alla. Finalsan®+ Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjuntaan
Käsittelyn uusiminen: Mikäli rikkakasvit ilmestyvät uudelleen esiin, ruiskutus on uusittava. Uusi käsittely tulee suorittaa vasta kun rikkakasvit ovat 5-10 cm:n mittaisia. Enintään 2 käsittelyä 30-60 päivän välein.
Huomautukset:  Vaarallista kaikille viljelykasveille sekä havu- ja lehtipuille, jos ruiskutetta joutuu puutumattomiin kasvinosiin. Kosketusvaikutteinen, aiheuttaa rikkakasvien vihreisiin osiin polttovioituksen. Käsitelty alue tulee jättää koskemattomaksi yhden päivän ajaksi, jotta aine saa rauhassa vaikuttaa rikkakasveihin. Kasvien uudelleenistutusta voidaan suorittaa 2 päivää käsittelyn jälkeen.
Yhteensopivuus muiden aineiden kanssa: Aineesta ei jää ruosteenpunaisia jälkiä pihalaattoihin, basalttikiveen tai pesubetoniin. Mahdolliset käytöstä jääneet valkoiset jäljet häviävät sateessa. Muissa materiaaleissa yhteensopivuus on syytä tarkistaa. Ei saa käyttää muovilaattoihin eikä synteettistä hartsia oleville pinnoille. Vältettävä kosketusta kupari- ja sinkkipitoisiin pintoihin.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on lemmikkieläimiä, jotka juoksevat vapaana pihalla. Voinko silti käyttää Finalsania+?
Tehoaako Finalsan+ Rikkakasvien torjunta-aine myös sammaleeseen ja levään?
Tehoaako Finalsan+ Rikkakasvien torjunta-aine* kaikkiin rikkaruohoihin?

Ominaisuudet

Pakkauskoot:
750 ml3l

Ladattavat tiedostot

Lisätuoteinfomaatiota

Tästä löydät ja voit tallentaa tuotteen tietoja

Kansion käyttö:

Voit käyttää ostoskorisymboolia siirtäessäsi yksittäisiä tallenteita kansioon. Klikkaa "Kansioon". Sieltä löydät kaikki valitut tallenteet.
Tuotekuvat
4005240192412 Finalsan Plus heti kaeyttoevalmis 750ml 2110
[RGB jpg]
4005240192573 Finalsan RTU Plus tiiviste Rikkakasvien torjuntaan 2011
[RGB jpg]
Käyttöturvallisuustiedotteet
Finalsan Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjunta-aine RTU
Finalsan Plus Heti Käyttövalmis Vilomix SDS FI
Finalsan Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjunta-aine RTU
Finalsan Plus Heti Käyttövalmis Vilomix SDS FI-SE
Ohjekirjaset
Neudorff Bio-Aapinen 2021
Neudorff Bio-Aapinen 2021
Lehdistökuvat
Finalsan Plus heti käyttövalmis Rikkakasvien torjunta-aine
Tekstit lehdistölle
02 Finalsan Plus Vastuullista ja pitkävaikutteista torjuntaa
Aloita nyt taistelu itsepäisiä rikkaruohoja vastaan 21 05